Kerstmarkt Meppel | december 2017

Jaarlijkse kerstmarkt Vanboeijen Meppel dit jaar op 13 december

Op woensdag 13 december is weer de jaarlijkse kerstmarkt van Vanboeijen in Meppel op Het Erf in de Oosterboer, van 12.00 tot 17.00 uur.

Op de kerstmarkt staan ook dit jaar weer diverse leuke kramen waar, onder andere, sieraden, kerststukjes en houten kerstversiering wordt verkocht.

Ook zijn er cliënten van dagbestedingsgroepen van Vanboeijen aanwezig met zelfgemaakte producten zoals kaarsen, keramiek en andere kleine zelfgemaakte cadeautjes voor onder de kerstboom. Een jaarlijks succes zijn de overheerlijke oliebollen die ook dit jaar weer te koop zijn. Maar ook warme chocolademelk, snert, kniepertjes en poffertjes zijn op de markt te koop. Dit alles wordt muzikaal ondersteund door live muziek en draaiorgel De Parel.

Heeft u nog spullen op zolder staan?

Mocht u nog  kerstspullen op zolder hebben staan waar u van af wilt, breng het dan gerust naar ons op het adres Atalanta 2 in Meppel. Wij verkopen het vervolgens en de opbrengst is voor activiteiten van Het Erf.

Over Vanboeijen

Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven leidt. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en begeleiden. Met onze overtuiging:
goed leven, mooi werk, met elkaar!

Vanboeijen levert ondersteuning en begeleiding aan kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking bij leren, wonen, werken en vrije tijd. Vanboeijen doet dat met ruim 1600 medewerkers en ruim 650 vrijwilligers vanuit zo'n 100 locaties in Drenthe en daarbuiten.