Advies

'Ik kan in mijn eigen tempo ervaren of Vanboeijen bij mij past.'

Heb je belangstelling voor ons? Het liefst laten we alles persoonlijk zien zodat je kunt ervaren en voelen hoe het bij ons is. Wij geloven in persoonlijke aandacht en persoonlijk contact. Daarom laten onze cliëntadviseurs graag zien en ervaren hoe het bij ons gaat.

Graag eens rondkijken?

Als je wel eens een keertje bij ons wilt rondkijken maken we graag kennis met je. We maken graag een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting. Bel daarvoor op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur of mail met een van onze cliëntadviseurs om je wensen te bespreken:
Bellen: (0592) 305 305
Mailen:clientadviseurs@vanboeijen.nl
Wij kunnen ook contact met jou opnemen, wil daarvoor het onderstaande formulier in. Als het formulier bij ons binnen is nemen we spoedig contact met je op.

Beschikbare plekken

Met onze locatiewijzer kun je zoeken naar de verschillende locaties voor wonen, werk-dagactiviteiten van Vanboeijen. Een compleet overzicht van locaties bij Vanboeijen waar op dit moment een plek vrij is, vind je hieronder in het overzicht: beschikbare plaatsen.

Onze cliëntadviseurs inventariseren de woon- en werkwensen van zowel nieuwe als bestaande cliënten en brengen vraag en aanbod bij elkaar. Ook wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld allerhande regelingen zoals de WLZ, WMO of jeugdwet of over de wetgeving en regelgeving, kun je terecht bij onze cliëntadviseurs.

Contactformulier
  • ?