Flexwerk

‘In de zorg is geen dag hetzelfde.’

Ben jij op zoek naar flexibiliteit in je werk? Zoek je flexibele werktijden en/of wil je op meerdere locaties aan de slag? Dan kun je bij Vanboeijen terecht als flexwerker.

Flexwerk bij Vanboeijen

Als flexwerker bij Vanboeijen ondersteun je het vaste team op een locatie. Je vervangt bijvoorbeeld een medewerker die ziek of op vakantie is, of je springt bij als het druk is. Je werkt op oproepbasis, waarbij je zelf een voorkeur kunt aangeven voor de locaties waar je werkt en/of de tijden waarop je dat doet.

Wat verwachten wij van jou?

Als flexwerker bied jij de cliënten begeleiding en/of verzorging, afhankelijk van hun individuele zorgvraag. Jij bent degene die de dag van de bewoner maakt. Op goede en slechte dagen. Je bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat stevig in je schoenen en schrikt niet snel. Je blijft altijd naar mogelijkheden voor de bewoner zoeken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.

‘Zorg is onze wereld. Waar iedereen even belangrijk is. Aandacht soms van levensbelang is. En een praatje een prima medicijn. In het land van de zorg ben je nodig. Meer dan waar ook. Soms ben je de beste vriend(in). Soms de laatste strohalm.’

Je bent in dienst van Plan&Flex Vanboeijen

Als flexwerker ben je in dienst bij Plan&Flex Vanboeijen. Er zijn hierbij twee verschillende contactvormen mogelijk:
- Je krijgt een contract op oproepbasis.
- Je krijgt een contract met uren, de zogenaamde vliegende keep. Hierbij word je gekoppeld aan een locatie. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met het team van de locatie en met jou.

Wat doet Plan&Flex Vanboeijen?

Plan&Flex Vanboeijen behandelt de interne aanvragen en verzorgt de werving en selectie, het functioneren en ziekteverzuimbegeleiding van de flexwerkers. Daarnaast biedt zij medewerkers in opleiding de mogelijkheid om theorie en stage-ervaringen in de praktijk toe te passen.

Meer informatie of solliciteren?

Heb je een afgeronde gerichte opleiding op minimaal niveau 3 of 4 (bijvoorbeeld SPW 3 of 4), Verzorgende IG, MBO V of SPH? Dan zijn wij op zoek naar jou voor flexwerk bij Vanboeijen.

Voor meer informatie kun je reageren via: intercedenten@vanboeijen.nl.