Concept Anders | Assen

Concept Anders | Assen

Concept Anders is een samenwerking tussen Vanboeijen en Alescon. Met Concept Anders is het de ambitie om letterlijk midden in de samenleving, in het centrum van Kloosterveen, een uitdagende (dagbesteding) werkplek te zijn voor cliënten van Vanboeijen en medewerkers van Alescon. En daarmee tevens een ontmoetingsplaats te zijn voor passanten en wijkbewoners.

Concept Anders is een brasserie met cadeau-atelier.

Bij Concept Anders worden, naast cliënten met een verstandelijke beperking, ook medewerkers met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet. Concept Anders biedt plaats aan medewerkers sociale werkvoorziening vanuit Alescon en aan cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking vanuit Vanboeijen. Voor hen is het erg belangrijk te kunnen participeren in de samenleving. Zij verrichten gezamenlijk activiteiten in Concept Anders, gericht op horeca en verkoop van cadeauartikelen die in de ateliers van Vanboeijen door cliënten zijn gemaakt. Concept Anders is een plek waar zij passend werk en een uitdaging kunnen vinden.

Bij Concept Anders kun je terecht voor een kopje koffie met gebak of een uitgebreide lunch en in de brasserie zijn unieke en vriendelijk geprijsde wol-, keramiek- en schildercreaties te koop.

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Adres

Concept Anders is gevestigd in MFA Kloosterveste

Vesteplein 5 - Assen