Sloepentocht vanboeijen | augustus 2017

Geslaagde sloepentocht voor cliënten Vanboeijen

Zaterdag 19 augustus was voor ruim 125 cliënten, vrijwilligers en begeleiders van Vanboeijen een prachtige dag. Zij voeren die zaterdagmiddag met 19 sloepen over de wateren van het merengebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

De sloepen vertrokken die middag vanuit Wanneperveen de wateren van De Wieden op. Onderweg werden ze verrast door vier boten van de waterpolitie waarmee een keihard rondje meegevaren kon worden. Stralende gezichten en voor sommigen een wens die uitkwam. De sloepentocht voer na deze spectaculaire pauze weer terug naar Wanneperveen. Hier volgde, onder het genot van een een maaltijd en drankje, een feestelijk muzikaal optreden. Er was groot applaus van alle deelnemers voor de schippers met hun boten. Met een overgetelijke ervaring op zak ging iedereen naar huis.

Deze prachtige middag is mede mogelijk gemaakt door de CW de Boer Stichting, Rotary Staphorst-Reestland, de Stichting Vrienden van Vanboeijen en de waterpolitie.

Over Vanboeijen

Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven leidt. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en begeleiden. Met onze overtuiging:
goed leven, mooi werk, met elkaar!

Vanboeijen levert ondersteuning en begeleiding aan kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking bij leren, wonen, werken en vrije tijd. Vanboeijen doet dat met ruim 1600 medewerkers en ruim 650 vrijwilligers vanuit zo'n 100 locaties in Drenthe en daarbuiten.