Begeleider kind en jeugd

Begeleider Kind & Jeugd (uren in overleg)
Locatie Argusvlinder 6a, 7 en Papillion

Referentienummer
93
Uren
-
Startdatum functie
05-09-2019
Einddatum sollicitatie
31-12-2019
Salaris
FWG40

Intro

“Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar”. Dat is de missie van Vanboeijen. Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpt Vanboeijen hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft op diverse plaatsen in Drenthe én daarbuiten locaties. Bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Maar ook in dorpen, zoals Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.”

Algemene info

Op deze locatie waar jij komt te werken, wonen jongeren t/m 23 jaar met een licht tot matig verstandelijke beperking en uiteenlopende gedragsproblematiek. Denk hierbij aan hechtingsproblematiek, ASS en/of ADHD. Er wonen momenteel 8 cliënten in deze woonvorm. Voor de jongeren die jij samen met je collegas begeleidt zorg je voor een gestructureerde en veilige omgeving. Onder andere door te werken met dagprogrammas en mee te bewegen met de behoefte van de cliënt.

Over jou

De cliënten hebben 24 uurs zorg wat betekent dat er van je verwacht wordt dat je onregelmatige diensten en in het weekend werkt.

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op minimaal niveau 4 en je hebt enige jaren ervaring;
- Je bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in het team en op de woning;
- Je houdt van mensen en kijkt altijd naar hun mogelijkheden, zowel bij bewoners als je collegas;
- Je kan flexibel meebewegen met de hulpvraag van de cliënt. Je kunt daarbinnen sturen en kaderen, waarbij er in samenwerking oplossingen worden ingezet;
- Je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen handelen ook goed reflecteren;
- Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatieven;
- Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
- Je bent enthousiast en hebt doorzettingsvermogen;
- Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen deze doelgroep;
- Voor de doelgroep waar je mee werkt is het belangrijk dat je kennis hebtvan ASS en goed weet om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag. Denk daarbij aan verbale en fysieke agressie, soms ook op de persoon gericht.

Dit bieden wij

- We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband, (te werken uren in overleg).
- Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40);
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
- Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
- Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe door op de knop 'solliciteren' te klikken.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079. Ook kun je contact opnemen met Jacolien de Lange, Zorgmanager, telefoonnummer 06-20362069. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.
Solliciteer