Zorgmanager - werk- en dagbesteding, Multa bedrijven en diensten

Referentienummer
1907.38127
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 32 en maximaal 36 uren per week
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
31-12-2019
Salaris
FWG60

Functiebeschrijving

Voor Vanboeijen is Quartair Select op zoek naar een:

Zorgmanager werk- en dagbesteding,
Multa bedrijven en diensten, regio Drenthe


Een brede functie waarbij ontwikkelen, kwaliteit van zorg, ondernemen, netwerken en verbinden centraal staan. Je bent verantwoordelijk voor de werk- en dagbestedingslocaties van Vanboeijen bij Multa bedrijven en diensten en geeft leiding aan meerdere teams. Werken bij Vanboeijen biedt de mogelijkheid om het verschil te maken in de kwaliteit van leven van mensen die hulp nodig hebben en vaak nergens anders terecht kunnen.

Over de organisatie
Vanboeijen ondersteunt en begeleidt overwegend in Drenthe zo’n 800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1.600 medewerkers biedt Vanboeijen een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, wonen en dagactiviteiten.

Functie-eisen

Minimaal 32 en maximaal 36 uren per week

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een hbo beroepsopleiding aangevuld met een managementopleiding en meerjarige managementervaring binnen de zorg. Je bent innovatief en ondernemend, beschikt over implementatie- en daadkracht en weet medewerkers mee te krijgen in ontwikkelingen. Je hebt een scherp oog voor het optimaliseren van de zorg en affiniteit met bedrijfsvoering.

Nadere informatie

Een uitdagende fulltime functie binnen een organisatie die in ontwikkeling is en met een enthousiaste en positieve groep mensen die het verschil willen maken.

Het betreft een structurele functie en de inschaling is FWG 60 conform cao gehandicaptenzorg. Je treedt in dienst bij Vanboeijen, in eerste instantie voor de duur van één jaar, met de intentie om dit daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.

Sollicitatie richten aan

De selectieprocedure voor deze functie is uitbesteed aan Quartair Select. Wil je reageren of meer weten over de mogelijkheden die deze functie jou te bieden heeft? Neem dan contact op met Rob van Pelt (tel. 0573 441 449 of 06 5788 3765) of per email robvanpelt@quartair-select.nl

Overige informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.