Zorgmanager - voor zowel Assen als Meppel

Referentienummer
1801.24117
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 28 en maximaal 36 uren per week
Startdatum functie
in overleg
Einddatum sollicitatie
05-03-2018
Salaris
FWG 60, max. € 4.385,- bruto per maand op fulltime basis

Functiebeschrijving

Vanboeijen is op zoek naar:

inhoudelijk gedreven en stevig in de schoenen staande leiders voor de functie van

zorgmanager 

voor 28 – 36 uur

Locatie: voor zowel Assen als Meppel
 

Natuurlijk willen we graag mooie woorden gebruiken om de functie zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Echter, eerlijk is eerlijk: je komt niet terecht in een gespreid bedje. Dus als dat is waarin jij op je best bent, lees dan vooral verder.

Vanboeijen is een organisatie in transitie waarbij onze ambitie centraal staat: een vraaggestuurde, innovatieve en transparante gehandicaptenzorg-organisatie zijn. De wensen, dromen en vragen van onze cliënt staan hierbij centraal. Je gaat leiding geven aan een cluster van meerdere teams (ca. 30 fte). Deze teams kun je niet over 1 kam scheren en het is daarbij aan jou om te kijken wat welk team op welk moment nodig heeft. Dit betekent dat jij zowel kaderscheppend bent als degene die ruimte geeft alsook de knopen doorhakt als nodig.

Samen met je collega zorgmanagers en het directieteam ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning, begeleiding en dienstverlening aan onze cliënten. De inhoudelijke (kwaliteit van) zorg, de continuïteit van onze organisatie en een cultuur van vakmanschap en vertrouwen staan hierbij centraal. We werken toe naar krachtige teams, waarbij de samenwerking in de driehoek tussen cliënt, ouder/verwant en (persoonlijk) begeleider dagelijks leidend is.

Functie-eisen

Minimaal 28 en maximaal 36 uren per week


Wie ben jij?

Naast de gewenste papieren vinden we wie jij bent en hoe je je doelen haalt nog veel belangrijker voor deze functie. Je realiseert je heel goed dat jij zowel voor je team, je mede zorgmanagers als de cliënten in je gedrag een voorbeeldfunctie hebt. Oftewel: hoe je de dingen doet staat centraal.

Je faciliteert en motiveert de medewerkers zodat zij in staat zijn hun werk professioneel en zelfstandig uit te voeren.

Naast het bovenstaande beschik je over de volgende competenties:

 • je bent een persoonlijk leider;
 • je beschikt over ondernemerschap;
 • je kunt onconventioneel zijn;
 • je bent samenwerkingsgericht;
 • en nogmaals: in alles wat je doet staan de dromen, wensen en vragen van onze cliënt centraal.
   

Wat wij van je vragen:

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat je om deze functie succesvol te kunnen vervullen affiniteit hebt met de doelgroep aan wie we ondersteuning en begeleiding bieden. Je draagt zorg voor een gezonde bedrijfsvoering, kwaliteit, veiligheid en innovatie.
 

Daarom vragen wij van jou:

 • HBO beroepsopleiding aangevuld met een managementscholing;
 • kennis en ruime leidinggevende ervaring in de zorg;
 • een scherp oog voor het optimaliseren van kwaliteit van zorg (ondersteuning en begeleiding), waarbij de vraag van de cliënt voorop staat;
 • enthousiasme om medewerkers te faciliteren en te motiveren hun werk professioneel en zelfstandig uit te voeren;
 • kennis van en ervaring met teamprocessen, het team mee weten te krijgen en te stimuleren naar zelforganisatie;
 • dat je visionair en innovatiegericht bent;
 • netwerkvaardigheden, zowel in- als extern in te zetten, op verschillende niveaus;
 • zicht op bedrijfsvoering, je draagt zorg voor een gezonde bedrijfsvoering voor zowel het financiële als het kwalitatieve resultaat.

Nadere informatie


Arbeidsvoorwaarden:
De functie van zorgmanager is ingeschaald in FWG 60 van de cao gehandicaptenzorg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform deze cao. Daarnaast bieden we een set aan secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij een goede pensioenregeling bijna vanzelfsprekend is.

Daarnaast kun je gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld van de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe fiets of een sportschoolabonnement een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die bij Vanboeijen worden verzorgd/begeleid.
 

Meer informatie:

Uit de reacties selecteren wij de sollicitanten waar wij graag persoonlijk kennis mee maken. Voor deze kennismaking vragen wij je een pitch voor te bereiden. 

Als we na de pitch met elkaar verder gaan, volgen selectiegesprekken. Wanneer dit positief verloopt maakt een individueel assessment eveneens onderdeel uit van de procedure.

We gaan eerst een jaarcontract met elkaar aan, met de intentie deze vervolgens om te zetten in een vast dienstverband.

Sollicitatie richten aan

Sollicitatie:

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 maart 2018 naar ons via onderstaande link “solliciteren”.
 

Deze vacature wordt extern gepubliceerd. 
 

Overige informatie


Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ruurdtje van Dijk, P&O adviseur, tel 0592-305584 of 06-51414647 & ruurdtje.dijk@vanboeijen.nl

Voor meer informatie over Vanboeijen zie onze website https://www.vanboeijen.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze functie bij Vanboeijen?

solliciteer direct