Zorg assistent Aastraat

**De bewoners van Villa Parkzicht zoeken per direct naar een betrokken en professionele**

** Zorg assistent / 16 uur**

Referentienummer
139
Uren
16 uur
Startdatum functie
zsm
Salaris
FWG30

Intro

“Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar”. Dat is de missie van Vanboeijen. Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpt Vanboeijen hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft op diverse plaatsen in Drenthe én daarbuiten locaties. Bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Maar ook in dorpen, zoals Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.”

Algemene info

Villa Parkzicht bestaat uit twaalf appartementen, verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond begeleiden we vijf ernstig-meervoudig beperkte bewoners. Op de tweede en derde etage begeleiden we zes bewoners. De woning is ruim opgezet. Elk appartement beschikt over een keukenblok waardoor het mogelijk is in het appartement te koken. De appartementen op de eerste en tweede etage hebben allemaal eigen sanitaire voorzieningen. Op de begane grond is een gezamenlijke aangepaste badkamer met onder andere een hoog-laagbad en een tilsysteem. We werken met duidelijke dagprogrammas. De begeleiding is afgestemd op de vraag van de cliënt en varieert van begeleiding gericht op stoornissen in het autistisch spectrum tot begeleiding gericht opvoedingsvraagstukken.


Een actieve samenwerking gericht op partnerschap met verwanten is van groot belang. We werken volgens de driehoek methodiek. Een methodiek waarmee in samenwerking met cliënten, verwanten en medewerkers verbeteringen worden doorgevoerd. Deze werkwijze zorgt er voor dat iedereen binnen een locatie medeverantwoordelijkheid kan dragen voor wat er gebeurt. Samen continue verbeteren en oplossingen bedenken voor problemen die zich voordoen. Meer zeggenschap en regie!

Over jou

We vinden het belangrijk dat jij oog hebt voor ieders individualiteit, je bent in staat is om een huiselijke sfeer te creëren. Als zorg assistent geef je uitvoering aan de ondersteuningsvraag, welke is geformuleerd in het individuele zorgplan. Deze kan uiteenlopen van het uitvoeren van de lichamelijke verzorging tot huishoudelijke taken.

Functie eisen

Wij vragen van onze toekomstige collega:
- Je hebt een afgeronde mbo niveau 2 opleiding binnen de zorg;
- Je hebt ervaring of belangstelling om te werken binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg;
- Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig functioneren;
- Een lerende, respectvolle en flexibele werkhouding;
- Je weet goed de handen uit de mouwen te steken en kunt methodisch werken.

Dit bieden wij

- We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
- **Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1676 en maximaal € 2413 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 25 )**
- Rectificatie, in de vorige vacature heeft een verkeerde FG vermeld gestaan!
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
- Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
- Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Hebben wij jou interesse gewekt? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thérèse de Wit, recruiter, door te bellen naar 06-20278649 of met Linda de Vries, zorgmanager, telefoonnummer 06-13067394 of linda.devries@vanboeijen.nl. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.
Solliciteer