Vrijetijdscoach

**Een zinnige vrijetijdsbesteding! **
**Daar hebben we jou bij nodig!**

Voor onze bewoners zoeken wij een
**enthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach **
**(20 uur) omgeving Assen**

Referentienummer
174
Uren
20 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG45

Intro

Algemene info

Wat ga je doen! Een zinvolle vrije tijdsbesteding is een deel van ons maatschappelijk functioneren. Het zorgt voor ontspanning en talentontwikkeling. Het geeft nieuwe energie. Binnen Vanboeijen vinden wij het erg belangrijk dat onze bewoners een zo passend mogelijke invulling van hun dag krijgen. Wij bekijken samen waar interesse en mogelijkheden liggen en helpen bij het maken van keuzes en invulling. We zijn erg gericht op de vraag van de cliënt/ bewoner. Doel is niet alleen het leren omgaan met vrije tijd, maar ook te komen tot een gevarieerde vrijetijdsbesteding en waar mogelijk tot deelname aan reguliere clubs. We helpen bij het vormgeven van vrije tijd en hiermee het opbouwen van andere sociale contacten, daar waar mogelijk. De vrijetijdscoach maakt deel uit van het ondersteuningsaanbod van Vanboeijen. In deze rol bemiddel je tussen de vraag en het aanbod voor de cliënten. Dit doe je door het gesprek aan te gaan met de bewoner of met de persoonlijk begeleider wanneer de bewoner hiertoe zelf niet in staat is. Als vrijetijdscoach heb je veel contacten met andere zorgorganisaties en welzijnsorganisaties. Je maakt deel uit van platform overleggen waar verschillende organisaties aangesloten zijn en waar je ook activiteiten kunt organiseren.

Dit doet ons team Ter uitbreiding van ons huidige team zoeken wij een derde vrijetijdscoach. Als vrijetijdscoach val je onder de afdeling vrijetijd binnen Vanboeijen. Een nieuwe afdeling, volop in ontwikkeling.

Over jou

We zoeken jou! We zoeken een vrijetijdscoach die goed kan ophalen wat de behoefte is. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een afgeronde mbo-4 opleiding bij voorkeur gericht op agogiek of bewegingsagogiek. Omdat het in deze functie op pionieren aankomt vragen we om veel doorzettingsvermogen en onderhandelingstactiek. Vooral organiseren en coördineren is een groot onderdeel van deze functie. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je te ontwikkelen.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 45) van minimaal €2016,- en maximaal €3084,- bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met ,Thérèse de Wit, recruiter Vanboeijen via 06-20278649.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

Wie we zijn! Bij Vanboeijen geloven we erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar.

Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpen we hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft locaties in onder meer Assen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt hier een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.

Kijk voor meer informatie op http://www.vanboeijen.nl.


Solliciteer