Verpleegkundige niveau 5

Referentienummer
1812.31923
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 28 en maximaal 32 uren per week
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
07-01-2019
Salaris
FWG 50

Functiebeschrijving

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die kwaliteit van zorg continue wil verbeteren? Kan jij in een adviserende, coachende, ondersteunende rol inhoudelijke deskundigheid en vaardigheden van teams versterken? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 

Vanboeijen is op zoek naar

2 HBO Verpleegkundigen
 

Voor 28 - 32 uur per week
 

Informatie

Verschillende ontwikkelingen hebben geleid tot grote veranderingen in ondersteuningsvragen van cliënten met een verstandelijke beperking waardoor complexiteit van zorg is toegenomen. Cliënten hebben een groter risico op gezondheidsproblemen dan anderen en hebben meer ouderdom gerelateerde problematiek waardoor steeds meer complexe zorgvragen ontstaan. Verbetering van diagnose en behandelmogelijkheden spelen een belangrijke rol, maar ook het streven naar volwaardig meedoen in de maatschappij. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kwaliteit van leven.

Bij Vanboeijen willen we wensen, dromen en talenten van cliënten centraal zetten en werken we met krachtige teams. Het steeds verder verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit van leven staat centraal voor ieder mens. Om onze zorg toekomstbestendiger te maken investeren we in een kwalitatief beter passend zorgaanbod. Als HBO verpleegkundige lever je hier een belangrijke bijdrage aan!

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Advisering, Behandeling en Consultatie (ABC). Hier werken professionals die behandeling en medische zorg coördineren en onderdelen hiervan zelf uitvoeren. Als HBO verpleegkundige ben je aan een aantal woon en/of dagbestedingslocaties gekoppeld.
 

Doel van de functie

Als HBO Verpleegkundige bestaan je werkzaamheden uit:

 • Adviseren, coachen en ondersteunen van medewerkers ten aanzien van het verbeteren van de kwaliteit van zorg, het regisseren van kennisontwikkeling en het implementeren en borgen van (kwaliteits-)richtlijnen of innovaties.
 • Vertalen van kennis en inzichten naar het dagelijks handelen in de praktijk (informatie begrijpelijk en inzichtelijk maken voor medewerkers, cliënt en familie)
 • Deskundigheid van medewerkers vergroten door het geven van voorlichting, scholing en coachen op kennis en vaardigheden
 • Teams inhoudelijk steunen bij complexe situaties, deskundigheid dusdanig versterken dat kennis bij veranderingen is geborgd.
 • Regie op het verpleegkundig proces in samenwerking met andere disciplines.
 • Collegiale aansturing verpleegkundigen
 • Verrichten van specifieke verpleegkundige handelingen

Functie-eisen

Minimaal 28 en maximaal 32 uren per week

Als HBO Verpleegkundige beschik je over een afgeronde bachelor Verpleegkunde en heb je bij voorkeur minimaal 2 jaren klinische of wijk-ervaring.
 

 • Je bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in het team.
 • Met jouw positieve blik krijg je mensen mee in veranderingen.
 • Je bent pro-actief bij veranderingen en kan flexibel meebewegen met de hulpvraag van de cliënt, je kunt daarbinnen sturen en kaderen, waarbij er in samenwerking oplossingen worden ingezet.
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen handelen ook goed reflecteren.
 • Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatieven.
 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.
 • Je bent enthousiast en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je kunt zelfstandig werken binnen bestaande kaders, procedures, protocollen en richtlijnen.

Nadere informatie

Wat biedt Vanboeijen jou?

Je valt met je neus in de boter want jezelf ontwikkelen vinden wij bij Vanboeijen heel belangrijk. Daarom horen zelf gekozen en ook verplichte opleidingen tot de mogelijkheden.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een lerende organisatie waar je blijft ontdekken en je volop kunt ontwikkelen.
 • Een prettige werkomgeving en plezierige collega’s.
 • De kans om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling.
 • Mooi werk waar je trots op kunt zijn.
   

Arbeidsvoorwaarden

Voor Vanboeijen is de cao-gehandicaptenzorg van toepassing. De functie van HBO Verpleegkundige is ingedeeld in functieschaal 50. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.488 bruto bij een fulltime dienstverband.
 

Daarnaast bieden we onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en hebben collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Je kunt ook gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe fiets of een laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.
 

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

Sollicitatie richten aan

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van een jaar.

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 7 januari naar ons toe via de link “solliciteren”.  Je kunt ook solliciteren via het vacatureoverzicht op onze website www.vanboeijen.nl

Overige informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hsia Ping Lou (zorgmanager) 
0613366278 of Irene Bernsen (zorgmanager) 0611216288.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze functie bij Vanboeijen?

solliciteer direct