Vakantiekrachten - Begeleiders voor in Assen, Hoogeveen of Meppel

Referentienummer
1806.28251
Branche
Gehandicapenzorg
Uren
> 1 uur
Startdatum functie
In overleg
Einddatum sollicitatie
18-07-2018
Salaris
Niet bekend

Functiebeschrijving

Goed leven. Mooi werk. Met elkaar. Deze zes woorden duiden precies waar Vanboeijen voor staat. Met elkaar – cliënten, familie/verwanten én medewerkers – zetten wij ons in om onze cliënten een waardevol leven en zinvolle dagbesteding te bieden. Een goed leven en mooi werk dus. Hierbij ben jij onmisbaar! Een baan als vakantiekracht bij Vanboeijen is de ideale manier om (opnieuw) kennis te maken met het werken binnen de gehandicaptenzorg. De hulpvraag van onze cliënten is uitgangspunt voor de ondersteuning die wij bieden. Hierbij richten wij ons op individuele mogelijkheden van cliënten. 

Het hele jaar door zijn onze medewerkers keihard en gepassioneerd aan het werk om te zorgen voor onze bewoners en cliënten. Zeer welverdiend gaan zij de vakantieperiodes tegemoet en daarvoor hebben wij jou nodig! Vakantiekrachten die flexibel zijn en willen zorgen voor continuïteit in de vakantieperiodes, zodat onze bewoners zorgeloos kunnen blijven genieten. Wij zoeken vakantiekrachten voor de onderstaande periode:
 

 • 21 juli t/m 2 september 


Als begeleider bied je zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten bij de invulling van hun dagelijks leven. Elke cliënt heeft een eigen Persoonlijk Ontwikkelingsplan, die iedere medewerker als uitgangspunt neemt voor de zorg- of begeleiding van de cliënten. Daarnaast heeft elke woning een dagprogramma die leidend is voor de daginvulling. Dit alles maakt het werken op alle groepen binnen Vanboeijen overzichtelijk voor zowel medewerkers als bewoners. Als begeleider kan je zowel op een woon- of dagbestedingslocatie worden ingezet voor alle diensten die de 24-uurs zorg met zich meebrengt.

De ondersteuning kan bestaan uit :
 

 • Het begeleiden of overnemen van ADL activiteiten zoals het wassen, aankleden en eten en drinken. Het komt voor dat cliënten in een rolstoel zitten en met een tillift verplaatst moeten worden en volledig zorgbehoevend zijn, maar er zijn ook cliënten die een deel van de ADL zelf kunnen verrichten. 
 • Het bieden van structuur en veiligheid aan onze bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er zijn locaties waar zowel fysieke als verbale agressie kan voorkomen. Hierbij is het belang dat jij de rust kan bewaren en overzicht creëert.

Functie-eisen

> 1 uur

Voldoe jij aan onderstaande eisen:

 • Jij bent opzoek naar een tijdelijke functie in de gehandicaptenzorg voor maximaal 6 weken;
 • Jij gaat in de bovengenoemde periode(s) niet op vakantie;
 • Jij bent flexibel inzetbaar voor verschillende locaties van Vanboeijen;
 • Jij bent flexibel inzetbaar binnen onze 24uurs zorg op alle diensten;
 • Jij wil werkervaring opdoen, die eventueel aansluit bij jouw opleiding en zinvol werk verrichten;
 • Jij wil in deze periode onze bewoners en cliënten de beste zorg bieden


Ja? Geweldig! Dan zoeken wij jou! 


Je komt voor deze tijdelijk en leuke baan in aanmerking indien:

 • Jij een opleiding volgt of hebt afgerond in de zorg of welzijn (niveau 3, 4 of 5);
 • Jij minimaal 16 jaar bent;
 • Jij stage- of werkervaring hebt in de (gehandicapten)zorg;
 • Jij in de zomerperiode minimaal 4 weken beschikbaar bent

Nadere informatie

Wanneer jij voor Vanboeijen werkzaam bent, val je onder de CAO-Gehandicaptenzorg. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in onze instelling worden verzorgd/begeleid. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. 

Vanboeijen biedt 24-uurs zorg om deze reden kunnen de werktijden onregelmatig zijn. 

Sollicitatie richten aan

Ben je geïnteresseerd, dan nodigen wij je van harte uit je motivatiebrief en CV vóór 18 juli 2018 naar ons toe te sturen via onderstaande link “solliciteren”.

  
Geef in je sollicitatiebrief duidelijk aan welke periode je beschikbaar bent.

Overige informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes de Boer via telefoonnummer 06-20278649 en Stephanie Bindervoet via telefoonnummer 06-30214788 of per email: intercedenten@vanboeijen.nl.


Voor meer informatie over Vanboeijen zie onze website: www.vanboeijen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze functie bij Vanboeijen?

solliciteer direct