Persoonlijk Begeleider Terreplein 2-4

**Op Terreplein 2-4 willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. **
**Daar hebben we jou bij nodig!**

Referentienummer
164
Uren
24 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG40

Intro

Algemene info

Terreplein is een woonlocatie in de wijk Kloosterveen, in de nabijheid van het winkelcentrum en allerlei andere faciliteiten als scholen, sportverenigingen en buurtcentrum. Het gebouw heeft 32 appartementen en bestaat uit twee woonlagen. Terreplein 2&4 en Terreplein 6&8. Op Terreplein 2 wonen 8 cliënten en op Terreplein 4 wonen 8 cliënten met een matige tot ernstige een verstandelijke beperking. 16 cliënten in totaal in de leeftijd van 34 tot en met 75 jaar. Overwegend zijn het ouder wordende cliënten. Naast de verstandelijke beperking kan er ook sprake zijn van een lichamelijke beperking, autisme, epilepsie, psychiatrisch beeld en problemen die horen bij het ouder worden. De zorgvraag is gericht op een combinatie van begeleiding en "er letterlijk naast staan" tot intensieve lichamelijke en /of verpleegtechnische verzorging. Verder bestaat de zorgvraag uit het verlenen van structuur en overzicht over de dag. Er wordt blijvend gezocht naar passende activiteiten zowel overdag als in vrije tijd. De cliënten ervaren hun woning als een thuis. Een huiselijke sfeer en gezelligheid zijn belangrijke aspecten. De cliënten maken gebruik van 24-uurs zorg. In de nacht wordt dit vormgegeven met behulp van domotica.

Over jou

Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Samen met bewoners, verwanten en collegas zorg je voor het persoonlijk plan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Veel taken pak je zelf op. Voor het overige deel heb jij de regie. Regelmatig overleg je met collegas, bewoners en verwanten. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collegas mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde gerichte opleiding niveau 4 of SPH; ?Je hebt enige tijd werkervaring als PB'er; Je hebt een afgeronde gerichte opleiding niveau 4 of SPH: Je hebt enige tijd werkervaring als PB'er; Je zorgt voor samenstelling van een passend persoonlijk plan en draagt verantwoording voor de uitvoering daarvan; Je coördineert de zorg waaronder de inzet van anderen en de samenwerking van het team; Je hebt continue aandacht voor kwaliteit van zorg en het verbeteren ervan; Je hebt een helikopterview en kan in breder perspectief kijken waarin je een sterk samenbindend vermogen laat zien ook in complexe situaties; Je hebt kennis en ervaring van psychiatrische ziektebeelden, autisme en aanverwante stoornissen en moeilijk verstaanbaar gedrag; Je signaleert vroegtijdig spanningsopbouw bij de cliënten en kan daarop anticiperen; Je hebt het vermogen om te zorgen voor sfeer en huiselijkheid; Je kunt luisteren en feedback geven en ontvangen in de omgang met collega's; Je werkt zelfstandig en bent besluitvaardig; Je neemt initiatieven en toont persoonlijk leiderschap.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties: Methodisch handelen; gaat systematisch en overwogen te werk om een bepaald doel te bereiken met behulp van een stappenplan; Flexibiliteit: je past je eigen stijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden veranderen; Communiceren: je geeft de anderen informatie (ideeën, meningen, voorstellen) op een manier die ze begrijpen. Hiervoor gebruik je gesproken taal, geschreven taal, gebaren en lichaamstaal (non-verbale communicatie).

Dit bieden wij

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van werkervaring (FWG40);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de button solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Therese de Wit, recruiter, door te bellen naar 06-20278649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd intern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


Solliciteer