Persoonlijk Begeleider Middenweg 10

**Voor onze unieke bewoners zoeken wij een **
**stabiele en gezellige(persoonlijk) begeleider (26 uur)**

Referentienummer
165
Uren
26 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG40

Intro

Algemene info

Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Samen met bewoners, verwanten en collegas zorg je voor het persoonlijk plan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Veel taken pak je zelf op. Voor het overige deel heb jij de regie. Regelmatig overleg je met collegas, bewoners en verwanten. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collegas mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen.

De locatie Op Middenweg 10 ondersteun, begeleid en verzorg je bewoner waar hij of zij dit nodig heeft. Voor de ene bewoner betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt en voor een andere bewoner geef je instructies. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun taal. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

Over jou

Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collegas een realistisch persoonlijk plan op te stellen. Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding, en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je ervaring hebt met verpleegkundige handelingen. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals Verpleegkunde niveau 4 met werkervaring in de gevraagde functie. Als persoonlijk begeleider word je ook ingezet op de slaapdienst. Het diensten patroon varieert qua tijdens. De kortste dienst zal 3 uur duren en een lange dienst 8 uur. Je werkt in de ochtend, middag en avond zowel doordeweeks als in het weekend. Binnen Vanboeijen werken wij actief met Triple-C en Werken in de driehoek. Als nieuwe medewerker kun je meedoen aan de geplande scholingen.

Dit bieden wij

Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40); Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen

Sollictatieprocedure

Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Thérèse de Wit, Corporate Recruiter, 06-20278649

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

Wij we zijn! Bij Vanboeijen geloven we erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging 'goed leven, mooi werk, met elkaar'.

Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpen we hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft locaties in onder meer Assen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt hier een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.

Kijk voor meer informatie op www.vanboeijen.nl.


Solliciteer