Persoonlijk begeleider Geelbroek

**Op Geelbroek willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig!**

Enthousiaste en stabiele Persoonlijk begeleider
28- 32 uur

Referentienummer
171
Uren
28 uur
Salaris
FWG45

Intro

Algemene info

Over de locatie Geelbroek is een beschutte locatie met een prikkelarme omgeving waar mensen, met de behoefte aan natuurlijke begrenzing en een intensieve begeleidingsvraag ten gevolge van een verstandelijke beperking, zichzelf mogen zijn. Op Geelbroek wordt 24 uur per dag begeleiding geboden bij zowel wonen, dagbesteding als vrije tijd en ondanks risicovol gedrag begeleiden we cliënten bij het deelnemen aan maatschappelijke activiteiten. Dit alles komt tezamen in een 24 uurs-cyclus waarbij de begeleider de bewoner volgt. Naast te dienen als woonlocatie fungeert Geelbroek ook als werk- en dagbestedingslocatie. Er wonen 18 bewoners, verdeeld over drie woonlocaties. In het hoofdgebouw wonen bewoners verdeeld over twee woonlagen (woonlocatie boven en woonlocatie beneden). Daarnaast is er een chalet-achtige woning (genaamd Fins) waar nog eens een aantal bewoners wonen. Op het terrein van Geelbroek zitten twee locaties vast aan het hoofdgebouw. Op deze locaties wordt op dit moment dagbesteding geboden aan een aantal bewoners en we zijn de dagbesteding aan het uitbreiden. Denk aan activiteiten zoals groenvoorziening, houtbewerking en waar ook wordt geschilderd. Ook activiteiten die meer gericht zijn op beleven vind je op Geelbroek; wandelen, knutselen, handwerken, boodschappen doen en schoonmaken zijn hier voorbeelden van.

Over jou

Dit doet ons team Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Samen met bewoners, verwanten en collegas zorg je voor het persoonlijk plan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Veel taken pak je zelf op. Voor het overige deel heb jij de regie. Regelmatig overleg je met collegas, bewoners en verwanten. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collegas mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen.

Functie eisen

Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collegas een realistisch persoonlijk plan op te stellen. Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding, en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander. Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van . Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW niveau 4 met een aantal jaren werkervaring in de gevraagde functie. Als persoonlijk begeleider word je ook ingezet op de slaapdienst.

Dit bieden wij

Dit mag je verwachten - Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; - Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2016 en maximaal €3084 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 45); - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding - Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Thérèse de Wit, recruiter, 06-20278649

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!


Solliciteer