Persoonlijk begeleider - Sleutelbloem

Referentienummer
1805.27157
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
20 uur
Startdatum functie
zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
01-06-2018
Salaris
FWG 40

Functiebeschrijving

Voor onze locatie aan de Sleutelbloem in Havelte is Vanboeijen op zoek naar een enthousiaste
 

persoonlijk begeleider

(20 uren per week)
 

Informatie over de locatie
Aan de Sleutelbloem, in een appartementencomplex aan de rand van een nieuwbouwwijk, wonen 22 cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. De vacature betreft de benedenverdieping waar 11 cliënten wonen met een diverse zorgvraag. De overname van de ADL neemt een grote plaats in, meerdere cliënten zijn afhankelijk van een rolstoel. Ervaring met transfer-middelen is een duidelijke pré. Kennis van ouderen en ouder worden is gewenst. Signaleren en begeleiding aanpassen waar nodig, affiniteit en kennis van en met verpleegtechnische handelingen. Kennis van epilepsie en autisme is gewenst. Diensten variëren tussen drie uren op de morgen tot langere diensten gedurende de avond en de weekenden. Er zijn ook slaapdiensten. Flexibiliteit is dus zeker een vereiste.
 

Functie-informatie

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het schrijven, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de persoonlijk plannen en de hieruit voortkomende actieplannen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de coördinatie van alle cliëntgebonden en niet cliëntgebonden taken op de locatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding van cliënten bij de diverse werkzaamheden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden van leerlingen en stagiaires op deze locatie. Je rol binnen het team is proactief waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Daarnaast ben je flexibel ingesteld. Je bent bereid, indien nodig een stap extra te doen. Je staat open voor feedback en bent in staat collega’s mee te nemen in de keuzes die vanuit cliëntperspectief zijn / worden gemaakt. Je hebt een methodische werkhouding en je bent verantwoordelijk voor zorgvuldige rapportage en verslaglegging.

Functie-eisen

20 uur

Beschik je over:

 • Een afgeronde gerichte opleiding op niveau 4 of HBO;
 • Bij voorkeur enige ervaring als persoonlijk begeleider;
 • Ervaring in het werken met de doelgroep; diverse zorgvragen en verstandelijke niveaus;
 • Kennis en ervaring met autisme, epilepsie en ouderen met bijkomende problematiek;
 • Een zelfstandige werkhouding;
 • Het vermogen om te zorgen voor sfeer en structuur;
 • Een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke beperking;
 • Een heldere en duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (cliënten, collega’s, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen);
 • Het vermogen om te reflecteren op je eigen handelen;
 • Zelfstandig kunnen functioneren, maar ook samen kunnen werken;
 • Met de nodige vindingrijkheid en creativiteit kunnen functioneren;
 • Je ziet kansen en kunt deze benutten voor cliënten.

Nadere informatie

Arbeidsvoorwaarden

Bij Vanboeijen val je onder de CAO- Gehandicaptenzorg. De functie van persoonlijke begeleider is ingedeeld in functieschaal 40. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2736 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. We bieden onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

Sollicitatie richten aan

Voor interne kandidaten betreft het een vacature voor onbepaalde tijd, voor externe kandidaten betreft het een vacature voor de periode van een jaar met kans op verlenging. Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 1 juni naar ons toe via onderstaande link “solliciteren”.

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark Kramer, zorgmanager, tel nr. 0522 236114 / 06 30173654.


Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl.


De vacature wordt intern en extern geplaatst, mobiliteitskandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze functie bij Vanboeijen?

solliciteer direct