Persoonlijk begeleider - Sleutelbloem

Referentienummer
1906.36769
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
24 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
30-08-2019
Salaris
FWG40

Functiebeschrijving

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.”

Over de locatie
De Sleutelbloem is een appartementencomplex aan de rand van een nieuwbouwwijk in Havelte. Er wonen 22 cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. 

Het appartementencomplex bestaat uit een beneden en bovenverdieping, waar bewoners over hun eigen appartement beschikken. Op elke verdieping is een ruime woonkamer/leefkeuken waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Beneden is vooral gericht op verzorging en boven op begeleiding. Agressie komt weinig tot niet voor (geen BLK).

De vacature is van toepassing op de bovenverdieping waar 11 cliënten wonen met een verstandelijke beperking en een grote diversiteit in ondersteuningsvragen. Dre ondersteuningsvragen lopen erg uiteen, van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) tot het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven. Bij sommige bewoners is er sprake van een redelijke zelfredzaamheid. Agressie komt soms voor bij onduidelijkheid, onveiligheid of overprikkeling. Kennis van epilepsie en autisme is gewenst. 

Diensten variëren tussen drie uren in de morgen tot langere diensten gedurende de avond en de weekenden. Tevens zijn er slaapdiensten. 
Flexibiliteit is dus erg belangrijk. 

Functie-eisen

24 uur

Over jou:

 • Je hebt een passende opleiding afgerond zoals SPW of SAW niveau 4;
 • Je bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in het team en op de woning;
 • Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent terugkomende patronen;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen handelen goed reflecteren;
 • Je kunt professioneel en respectvol samenwerken met verwanten;
 • Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatief;
 • Je hebt kennis van autisme, bij voorkeur ook epilepsie en ouderen met bijkomende problematiek;
 • Je bent in staat mensen met elkaar te verbinden, coördinatie te houden, neemt regie over de processen en bent daarin daadkrachtig;
 • Op de Sleutelbloem is een slaapdienst. Als persoonlijk begeleider word je ook ingezet op de slaapdienst.

Nadere informatie

Dit bieden wij:

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40 );
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatie richten aan

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link https://www.werkenbijvanboeijen.nl/vacaturebeschrijving/100

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079. 

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.