Open sollicitatie

Open Sollicitatie

Referentienummer
132
Uren
-
Salaris
Niet bekend

Intro

Algemene info

Heb jij interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Neem het heft in eigen hand en stuur ons een open sollicitatie. Verras ons met jouw talenten en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt!

Wij helpen je graag een beetje op weg; wat zoeken wij in een collega? Jij geeft energie, hebt de drive en de wil om elke dag iets bij te leren. Jij neemt initiatief en gaat geen uitdaging uit de weg... je begint natuurlijk bij de moeilijkste! Open en eerlijkheid staat bij jou voorop, zowel in jouw communicatie met cliënten als collegas.

Bij Vanboeijen kun je binnen de volgende werkterreinen terecht voor een leuke en veelzijdige baan: Begeleiding: het draait hierbij om de dagelijkse zorg aan, en ondersteuning van, mensen met een verstandelijke beperking binnen locaties voor wonen en werk- en dagbesteding. Ondersteunende diensten: dit zijn functies binnen de financiële administratie, HR en Informatievoorziening & Functioneel Beheer. Zorgondersteuning: dit zijn functies binnen de paramedische en psychologische en pedagogische dienst.

Hoe selecteren wij bij een open sollicitatie ? De allerbelangrijkste criteria om bij ons te werken is jouw onderbouwing waarom jij denkt dat je bij ons past. De eerste selectie is op onze kernwaarden (relevante ervaring en passende opleiding) en op jouw talenten! Wat draag jij bij aan een toekomstig Vanboeijen? Waarom spreekt het werken bij ons jou aan? Overtuig ons van jouw krachten.

Wil je meer weten over werken bij Vanboeijen? Neem dan contact op met onze afdeling Werving & Selectie via telefoonnummer 0592 - 30 53 28.


Solliciteer