Medewerker technische dienst/ Handyman

Medewerker technische dienst/ Handyman (32-36 uur per week)

Referentienummer
151
Uren
36 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG30

Intro

“Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar”. Dat is de missie van Vanboeijen. Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpt Vanboeijen hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft op diverse plaatsen in Drenthe én daarbuiten locaties. Bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Maar ook in dorpen, zoals Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.”

Algemene info

De afdeling Facilitair biedt optimale ondersteuning aan het primaire proces door het aanbieden van een breed pakket aan (facilitaire) diensten. Te denken valt hierbij o.a. aan huisvesting, onderhoud en beheer, schoonmaak, afvalverwijdering, vervoer en inkoop- en contractmanagement. De afdeling Facilitair heeft als belangrijke doelstelling om een prettige en veilige woon- en werkomgeving te creëren voor de bewoners en voor de (zorg)medewerkers.

Door uitbreiding van werkzaamheden zijn wij voor de afdeling Facilitair per direct, op zoek naar een

Medewerker technische dienst/ Handyman (32-36 uur per week)

Heb jij twee rechterhanden, affiniteit met techniek en ben je een alleskunner? Ben je oplossingsgericht, communicatief vaardig, flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit? Wil jij samen met de collegas van afdeling Facilitair bouwen aan een prettige en veilige woon-en werkomgeving voor onze bewoners en (zorg)medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over jou

Als Medewerker technische dienst/ Handyman is geen dag hetzelfde en heb je een zeer uitgebreid en afwisselend takenpakket. Je werkzaamheden betreffen het verrichten van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan o.a. verlichting, sanitair en hang- en sluitwerk op al onze locaties. De werkzaamheden variëren van het repareren van een kapotte deur tot het ophangen van een schilderijtje of het verhelpen van een kleine verstopping. Daarnaast word je ook betrokken bij kleine (ver)bouwprojecten en/of verhuizingen en verricht je diverse voorkomende werkzaamheden voor de afdeling Facilitair (zoals bijvoorbeeld het klaarzetten van vergaderzalen). Je werkt vanuit een meldingssysteem maar signaleert zelf ook proactief gebreken en onveilige situaties op locaties en lost deze op. Je bent werkzaam op alle locaties van Vanboeijen en dient zelf te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke invulling van je taken en werkzaamheden.

Functie eisen

Je hebt MBO 2 of 3 werk- en denk niveau, opgedaan door opleiding of ervaring in een technische richting;
Je hebt ervaring op het gebied van technische onderhoud, gebouwenbeheer of als facilitair medewerker;
Je hebt 2 rechterhanden en bent oplossingsgericht;
Je hebt een scherpe blik, let op details en werkt nauwkeurig;
Je haalt plezier uit contact met mensen en helpt mensen graag waar nodig;
Je hebt affiniteit met de doelgroep;
Je bent in het bezit van je rijbewijs B (-E) en bij voorkeur je VCA-diploma;
Je bent stressbestendig;
Je kunt goed samenwerken en maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
Je hebt een klantgerichte instelling en streeft naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening;
Je beschikt over goede computervaardigheden en hebt bij voorkeur kennis en ervaring met het werken met een FMIS-systeem.

Dit bieden wij

Je valt met je neus in de boter want jezelf ontwikkelen vinden wij bij Vanboeijen heel belangrijk. Daarbij horen zelf gekozen en ook verplichte opleidingen.

Daarnaast krijg je bij ons:
Een lerende organisatie waar je blijft ontdekken en je volop kunt ontwikkelen;
Een prettige werkomgeving en plezierige collegas;
De kans om mee te bouwen aan een organisatie en afdeling in ontwikkeling;
Mooi werk waar je trots op kunt zijn.

**Arbeidsvoorwaarden**
Bij Vanboeijen val je onder de CAO- Gehandicaptenzorg. De functie van Handyman is ingedeeld in functieschaal 30. Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante kennis en ervaring, maximaal €2546, - bruto per maand op fulltime basis (36-urige werkweek). Naast je salaris kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten 13e maand. Daarnaast bieden we onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Je kunt ook gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe fiets of een laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

Sollictatieprocedure

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 25 oktober 2019 je motivatiebrief en CV naar ons toe via onderstaande button solliciteren.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 45

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Siska Hijlkema, Facilitair Manager, via telefoonnummer 0592-305632. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl .

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.
Solliciteer