Evenementencoördinator

Vanboeijen is op zoek naar een ervaren evenementencoördinator

voor 24 uur per week

Referentienummer
133
Uren
24 uur
Startdatum functie
05-09-2019
Einddatum sollicitatie
29-09-2019
Salaris
FWG50

Intro

“Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar”. Dat is de missie van Vanboeijen. Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpt Vanboeijen hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft op diverse plaatsen in Drenthe én daarbuiten locaties. Bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Maar ook in dorpen, zoals Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.”

Algemene info

Jij bent de spin in het web bij het organiseren van evenementen bij Vanboeijen, zowel voor bewoners en cliënten als voor medewerkers. Dit is een nieuwe functie waarin je dus ruimte krijgt om dingen te ontwikkelen en mede in te richten. Je bent een kei in plannen en het opstellen van draaiboeken en geeft daarbij iedereen om je heen het vertrouwen dat de evenementen tot in de puntjes verzorgt zijn. Daarnaast maak je voor het succesvol realiseren van de evenementen gebruik van de netwerken en talenten van collegas en het netwerk om je heen. Je regisseert en organiseert daarmee mooie ontmoetingen.

Over jou

Hieronder een greep van de werkzaamheden die onder jouw functie vallen:

- Je stelt de draaiboeken op en bewaakt deze.
- Je regelt de offertes voor de uiteenlopende werkzaamheden.
- Je stelt de begrotingen op, stemt deze af met de manager communicatie en marketing en bewaakt de budgetten.
- Je bepaalt de nodige procedures bepalen en bewaakt en verbetert deze waar nodig.
- Je verzorgt en/of coördineert alle benodigde werkzaamheden (van catering en technische ondersteuning tot en met vervoer en parkeergelegenheid).
- Je zet het interne en externe netwerk in en bent de centrale contactpersoon.
- Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, genodigden en andere betrokkenen.
- Je fungeert als aanspreekpunt voor, tijdens en na het evenement.
- Je verzorgt de deelnemersregistraties.
- Je verzorgt de communicatieactiviteiten rondom het evenement (in samenwerking met collegas communicatie en marketing).

Functie eisen

Wie je bent en hoe je in je werk staat, vinden we het allerbelangrijkste.
En als je jezelf herkent in de meeste punten hieronder, willen wij heel graag kennis met je maken:

- Je bent daadkrachtig.
- Je bent een kei in plannen en organiseren.
- Je bent een doorpakker en hebt doorzettingsvermogen.
- Ook onder druk kun je gestructureerd en accuraat werken en schakel je snel.
- Je werkt graag samen en bent een goede en effectieve netwerker.
- Je bent goed in het signaleren van kansen en problemen en daarop actie ondernemen.
- Je bent professioneel en ambitieus.
- Je bent kritisch en hebt oog voor detail.
- Je bent creatief.
- Je hebt ervaring met het organiseren van cofinanciering voor evenementen.
- Je bent flexibel; je zult het op sommige momenten wat drukker hebben dan andere momenten en werkt soms s avonds of in het weekend.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Daarnaast heb je een hbo-opleiding afgerond in de richting evenementen, marketing en communicatie en heb je in ieder geval drie jaar ervaring met eventmanagement en alle bijhorende organisatietaken.

Dit bieden wij

Waar kom je te werken?
Je gaat deel uitmaken van het team communicatie en marketing bestaande uit een manager communicatie en marketing, een communicatieadviseur en een communicatiemedewerker.

Wat biedt Vanboeijen jou?
Je komt terecht in een prettige werkomgeving met leuke collegas. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een nieuwe functie, en een organisatie en afdeling in ontwikkeling. En bovenal heb je mooi werk waar je trots op kunt zijn.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijds tevreden zijn na dat jaar, wordt je contract omgezet naar onbepaalde tijd.
Voor Vanboeijen is de cao-gehandicaptenzorg van toepassing. De functie is ingedeeld in functieschaal 50. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 2345,- en maximaal € 3.505,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur). Naast je salaris kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten 13e maand. Daarnaast bieden we onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Je kunt ook gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe fiets of een laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór maandag 30 september naar ons toe via onderstaande link solliciteren. Je sollicitatie mag je richten aan Aimée van der Merk, manager communicatie en marketing.

Je ontvangt een reactie op je sollicitatie in de week van 4 oktober. De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdag 11 oktober. Als je doorgaat naar de tweede ronde, is dit gesprek in de week van 14 oktober. We streven ernaar de procedure in oktober af te ronden.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de collegas van het team communicatie en marketing via 0592-305506 of communicatie@vanboeijen.nl. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.
Solliciteer