Begeleider Luzernevlinder 49

**Op Luzernevlinder 49 in Meppel willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig!**

Voor onze unieke bewoners zoeken wij een enthousiaste daadkrachtige begeleider
(24 uur)

Referentienummer
172
Uren
24 uur
Salaris
FWG35

Intro

Algemene info

Onze locatie Je bent welkom op Luzernevlinder 49. Hier wonen 12 bewoners in de leeftijd van 20 tot 65 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende zorg- en ondersteuningsvragen. We bieden de ondersteuning die nodig is om een zo gewoon en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Naast wonen, helpen we hen ook bij het vinden van passende invulling voor het dagprogramma en het invullen van vrije tijd. Zodat zij kunnen werken aan zichzelf en een goede toekomst. Als begeleider speel jij een belangrijke rol in dit betekenisvolle werk.

Over jou

Dit doet ons team Samen met de collegas binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Daar schrik je niet van terug. Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collegas. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team. Concreet varieert je werk van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Geen dag is hetzelfde!

Functie eisen

We zoeken jou! We zoeken een begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van co-morbiditeit zoals autisme, niet aangeboren hersenletsel, bipolaire stoornis, psychotische kenmerken, emotie-regulatie problematiek. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW niveau 3 met aantal jaren werkervaring in de gevraagde functie.

Dit bieden wij

  • Dit mag je verwachten
  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tussen €1800,- en € 2675,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding
  • Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Thérèse de Wit, Recruiter, 06-20278649

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!


Solliciteer