Begeleider Intensieve Begeleiding (flexibel)

**Begeleider Intensieve Begeleiding allround (flexibel) **
**(8-32 uren) **

Referentienummer
161
Uren
32 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG40

Intro

Algemene info

Binnen de flexpool van Vanboeijen ben jij flexibel inzetbaar op meerdere woon- en dagbestedingslocaties, maar jij hebt wél alle vastigheid die de begeleiders op vaste locaties ook hebben. Daarbij kan je o.a. denken aan:

  • Een vast aantal contracturen; ·
  • Het kunnen kiezen voor het type doelgroep die bij jou past;
  • Een goede inwerkperiode;
  • Het volgen van verschillende trainingen en cursussen om jouw kwaliteit van zorg op peil te houden;
  • Doorlopend werken aan jouw perspectief!

De flexpool bij Vanboeijen is onderverdeeld in 8 clusters. Deze vacature betreft het BLK-flexcluster in Meppel. Op de locaties binnen dit BLK-flexcluster wonen mensen met zogenoemd 'moeilijk verstaanbaar gedrag' met een intensieve begeleidingsvraag. Het zijn uiteenlopende en interessante locaties waaronder één kind&jeugd locatie, twee volwassenen locaties, één buitenlocatie en vijf dagbestedingen. Kortom een gevarieerd, maar overzichtelijk flexcluster!

Je geeft zelf via het roostersysteem aan wanneer je beschikbaar bent, uiteraard wel binnen de gestelde kaders vanuit ons roosterbeleid. Jij hebt recht op één vaste vrije dag of twee dagdelen en je werkt om het weekend. De planners zorgen ervoor dat jij ingepland wordt op contracturen variërend van twee maanden vooruit tot ad-hoc.

Over jou

Basishouding - Je bent voorspelbaar en consequent; - Je ziet de mogelijkheden van de cliënt; - Je kunt goed schakelen; - Je bent sensitief en kunt non-verbale signalen opvangen;

Gevraagde competenties: - methodisch handelen; - flexibiliteit; - communicatief vaardig.

Functie eisen

Voor de functie van begeleider in de flexpool zijn wij op zoek naar een collega die: - Een diploma heeft van een relevante opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring; - Kennis heeft van psychiatrische ziektebeelden i.c.m. een verstandelijke beperking; - Kennis heeft van autisme en ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag; - Kennis en ervaring heeft van/met CFB-technieken; - Ervaring heeft met het begeleiden van jongeren met hechtingsproblematiek; - Zelfstandig kan werken binnen bestaande kaders, protocollen en richtlijnen.

Dit bieden wij

  • Gevarieerde werkplekken, maar wel binnen het BLK-flexcluster die bij jouw competenties past;
  • Een flexibel rooster waar jij samen met de flexplanners verantwoordelijk voor bent;
  • Een contract met een vast aantal uren voor een jaar met kans op een verlenging.

Gunstige arbeidsvoorwaarden Bij Vanboeijen val je onder de CAO- Gehandicaptenzorg. De functie van begeleider in het BLK-cluster in de flexpool is ingedeeld in functieschaal 40. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.807,- bruto bij een fulltime dienstverband.

Wij bieden o.a.: - Een goede pensioenregeling via het PFZW; - Collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen; - Voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe fiets of een laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

Sollictatieprocedure

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met kans op verlenging. Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ons toe via de button 'solliciteren'.

Meer informatie Heb je vragen over deze vacature dan kun je bellen met Stephanie Bindervoet, telefoonnummer 06-30214788.


Solliciteer