Begeleider EMB - Argusvlinder 11

Referentienummer
1905.36054
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 20 en maximaal 28 uren per week
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
20-06-2019
Salaris
FWG35

Functiebeschrijving

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.”
 

Over de locatie

Argusvlinder 11 is een woonlocatie in de wijk Oosterboer in Meppel. Het gebouw is verdeeld in 2 woonlagen van elk 6 appartementen. Elke woonlaag heeft een gezamenlijke huiskamer en de appartementen bestaan uit een zit/slaapkamer en eigen toilet/badkamer. 

Op Argusvlinder 11 wonen 12 bewoners met verschillende (soms zeer complexe) zorgvragen. De zorgvragen kenmerken zich van intensieve begeleiding en intensieve verzorging tot volledige verzorging met verpleging. Naast de verstandelijke beperking is er ook sprake van autisme, epilepsie, visus beperking en lichamelijke beperkingen. Zoals je misschien al begrijpt ontvangen deze bewoners veel intensieve zorg van hun begeleiders en daar horen, naast de ADL, ook verschillende verpleegtechnische handelingen bij.
 

Functie-eisen

Minimaal 20 en maximaal 28 uren per week

Over jou

 • Je hebt een afgerond diploma, bijvoorbeeld SAW, MMZ, VIG of verpleegkunde;
 • e bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen op de woning;
 • Met jouw positieve blik krijg je mensen mee in veranderingen;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt onderscheid maken tussen hoofd en bij zaken;
 • Je kunt methodisch werken, je bent flexibel en je neemt initiatieven;
 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Je bent zorgzaam, positief en een doorzetter;
 • Je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op minimaal niveau 4 en je hebt enige jaren ervaring.

Nadere informatie

Dit bieden wij

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 35);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatie richten aan

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link https://www.werkenbijvanboeijen.nl/vacaturebeschrijving/83
 

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.