Begeleider Crisisopvang (intensieve zorg)

**Begeleider Crisisopvang (intensieve zorg)**

Referentienummer
163
Uren
30 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG40

Intro

Algemene info

Onze locatie is een intensieve begeleidingsgroep waar 18 cliënten een vaste woonplek hebben en waar 4 crisisplaatsen zijn. Het gebouw is opgedeeld in 4 gangen waarbij elke gang zijn eigen kleuring heeft, gebaseerd op gedrag, behoefte aan interactie en hulpvraag. In één van deze gangen is de crisisopvang. Voor deze locatie, met de focus op de crisisopvang, zijn wij op zoek naar een ervaren Begeleider.

Op de crisisopvang is plek om cliënten die acute zorg nodig hebben tijdelijk te begeleiden. Zij worden in de crisisopvang geplaatst vanuit een andere locatie binnen Vanboeijen, maar ook vanuit huis of een andere zorginstelling. De uitdaging als begeleider is dat je voortdurend te maken hebt met verschillende cliënten. Een crisisplaatsing duurt 3 tot 6 weken, je gaat bij iedere plaatsing weer op zoek naar wat het beste aansluit bij de bewoner. Gedurende deze periode heb je te maken met de verwanten en vaste begeleiders van de cliënt en geef je ze advies. Het doel is om ervoor te zorgen dat de situatie zo snel mogelijk weer stabiel wordt.

Over jou

Het voornaamste doel van jouw functie is zorgdragen voor een goede dag van de cliënten. Dit realiseer jij o.a. door jouw voorspelbaarheid- en consequent handelen naar zowel cliënten als collegas. Het is belangrijk dat jij begrijpt dat jij de stabiele factor bent in een hectische omgeving waar veel onrust kan zijn. Je houdt je daarom goed aan de dagprogrammas van de cliënten, de algemene huisregels en alle andere afspraken binnen het team.

Binnen het team ben je goed op elkaar ingespeeld, ben je er voor elkaar in lastige situaties en vang je elkaar op na gebeurtenissen. Je bent sensitief om bij de cliënten verbale en non-verbale signalen op te vangen. Je straalt respect uit, zowel naar de cliënt als naar collegas. Er wordt een forse individuele inzet gevraagd om je daadwerkelijk te verdiepen in de vraagstelling van de cliënt en om in beeld te zijn bij de cliënt, met daarbij een gepaste professionele afstand.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op MBO-4 of HBO niveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met deze doelgroep;
 • Je hebt kennis van autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je bent analytisch sterk en je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen;
 • Je hebt een flexibele werkhouding, dus je past je eigen stijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden veranderen;
 • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (cliënten, collegas, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen);
 • Je bezit over de vaardigheid om 1 op 1 begeleiding te kunnen bieden.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40 );
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079 .

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


Solliciteer