Begeleider Cluster 4C

**Begeleider | 20 tot 28 uur uur**
**Locatie: Cluster 4C (Middenweg 1, 3, 10 & 15), Assen**

Referentienummer
146
Uren
20 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG35

Intro

Algemene info

Cluster 4C is een zorg cluster. Binnen het cluster zijn 4 woningen waarin de mate in zorg en begeleiding zich afwisselt. Als Cluster flexer ga je starten op maximaal 2 woningen waarin jij kan ontdekken welke woningen bij jou passen of juist niet. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar de match is, wat maakt dat jij bij een match kan doorschuiven naar een vaste plek in 1 van de vier teams. Elke woning binnen het cluster heeft zijn eigen twist wat maakt dat het werken als cluster flexer uitdagend en vooral gevarieerd is. De zorg staat centraal, maar op alle woningen is ook aandacht voor begeleiding van gedrag. Naast de verstandelijke en lichamelijke beperking is er vaak sprake van epilepsie, visuele en/of auditieve beperkingen is er veel intensieve verpleegtechnische zorg nodig.

De woning is het thuis van de bewoner. Wij vinden het belangrijk om een gezellige en huiselijke sfeer te creëren. Op elke locatie wonen totaal 12 bewoners. 6 bewoners boven en 6 bewoners beneden. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een eigen badkamer.

De Middenwegen Middenweg 1 is een woning waar bewoners wonen en werken (dagbesteding aan huis) met een grote zorgvraag. Bewoners kunnen vanwege hun lichamelijke beperking niet of verminderd zelfstandig bewegen binnen en buiten de woning. Bewoners op Middenweg 1 hebben een grote zorgvraag op het gebied van ADL.

Middenweg 3 is een woningen waar bewoners wonen en overdag naar dagbesteding gaan. Hier wordt zorg en begeleiding geboden. Middenweg 3 is een woning die toe gaat naar verjonging. Dat maakt dat hier bewoners van de locatie kind jeugd naar doorstromen. Deze bewoners gaan naar volwassenheid, maar nemen hun jeugdigheid mee naar Middenweg 3. Dit maakt dat er een levendige dynamiek aan het ontstaan is.

Middenweg 10 is een woning waar bewoners wonen en overdag naar dagbesteding gaan. Deze locatie is een mix van zorg en begeleiden. De beneden verdieping wonen bewoners die voornamelijk een zorgvraag stellen. Op de bovenverdieping wonen bewoners die voornamelijk een begeleidingsvraag stellen.

Middenweg 15 is een woning waar bewoners wonen en overdag naar dagbesteding gaan. Een aantal bewoners blijven op de locatie en worden hier bediend door medewerkers van De Cirkel. Bewoners op Middenweg 15 zijn ouder wordend. Je beweegt met de bewoner mee in wat hij of zij nog wel of misschien niet meer kan. Als begeleider sluit je aan bij de mate van zelfstandigheid en wens van de client.

Over jou

Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent in staat om je eigen persoonlijkheid op betrokken wijze in het werk te leggen zonder daarbij de professionaliteit uit het oog te verliezen. Je hebt oog voor detail en bent in staat om te handelen vanuit de vraag van de cliënt, om op die manier vorm te geven aan het persoonlijk perspectief en persoonlijk welzijn van de cliënt.

Functie eisen

Als begeleider beschik je over een afgeronde gerichte opleiding in op niveau 3 of 4 en heb je enige jaren ervaring

 • Je bezit een zelfstandige en flexibele werkhouding;
 • Je hebt kennis van en werkervaring met de doelgroep (EMB) of bent bereid dit op te doen;
 • Je kunt methodisch werken en zo bijdragen aan het persoonlijk perspectief en welzijn van cliënten;
 • Je hebt kennis van autisme, epilepsie, motorische, visuele en auditieve beperkingen moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je bent in staat om met til-en transfer middelen te werken;
 • Je kunt op een heldere en duidelijke manier communiceren en samenwerken met alle betrokkenen (cliënten, collegas, ouders, vrijwilligers en andere disciplines);
 • Je bent enthousiast, positief en een doorzetter;
 • Je houdt van mensen en kijkt altijd naar mogelijkheden, zowel bij cliënten als bij collegas;
 • In staat te werken vanuit de visie en missie van Vanboeijen;
 • In staat structuur te bieden en duidelijk te zijn;
 • In staat feedback te geven en ontvangen;
 • Relativerend en vernieuwend.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thérèse de Wit door te bellen naar 06-20278649. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl .

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


Solliciteer