Begeleider B Middenweg 20 g_p

**Begeleider B Middenweg g_p | 20 - 32 uur**

Referentienummer
175
Uren
28 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Salaris
FWG40

Intro

Algemene info

Op deze groep wonen 9 cliënten. Er is sprake van meervoudige zorgvragen op het gebied van (zeer) ernstige verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische stoornissen (autistische spectrum-, angst- en bipolaire stoornis) met daarnaast soms een zintuiglijke beperking en/of lichamelijke aandoening. Er wordt gewerkt met een gestructureerd individueel dagprogramma gebaseerd op de 5 Ws, waarin veel herhalende activiteiten plaats vinden; ook de vrije tijd is hierin meegenomen. De groep is in september 2014 verhuisd naar een compleet nieuwe woning. De appartementen en woonkamers doen huiselijk en gezellig aan, en daarbij is rekening gehouden met de beperkingen van de bewoners. Vanuit de basis hebben alle cliënten behoefte aan een individuele intensieve begeleiding. Er is geleerd een aantal momenten gezamenlijk in een ruimte door te brengen maar dit levert vaak veel prikkels en frustratie op. De cliënten hebben allen een permanent "lijntje" met de begeleider nodig om basisveiligheid te ervaren (nabijheid).

Over jou

Je doet dit werk vanuit liefde en passie, dit voelen de bewoners en je collegas. De cliënt staat bij Vanboeijen altijd centraal, het is belangrijk dat je deze visie deelt. Je laat je niet snel uit het veld slaan en weet een positieve draai te geven aan een lastige situatie. Je straalt energie en positiviteit uit en draagt actief bij aan de ontwikkeling van je team.

Naast een krachtige en stabiele persoonlijkheid vragen we ook een relevante MBO-4 of HBO diploma, enige ervaring met deze complexe doelgroep en ben je in staat om zelfstandig te werken.

Dit bieden wij

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1998 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 40)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de button solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


Solliciteer