Begeleider B Kind & Jeugd Middenweg 16

**Begeleider B Kind & Jeugd**

Referentienummer
81
Uren
24 uur
Salaris
FWG40

Intro

Algemene info

Op Middenweg 16 wonen kinderen/jongeren in de leeftijd van 10-23 jaar met een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Naast deze beperking kan er sprake zijn van hechtingsproblematiek, autisme, ADHD en kenmerken als een stoornis in prikkelverwerking, communicatie of motoriek. De cliënten functioneren op een (zeer) jong sociaal-emotioneel niveau. Gedragsproblematiek komt voor, evenals agressie. De begeleiding richt zich op het bieden van een veilige basis. Zij doet dit vanuit een lage EE. De begeleiding stimuleert de ontwikkeling van de cliënten en ondersteunt, waar nodig, bij de ADL. Op de locatie Middenweg 16 komt verbale en (forse) fysieke agressie voor, daarom is kennis en ervaring in controle fysieke beheersing (CFB) noodzakelijk.

Doel van de functie Als professional ben je voorspelbaar en consequent in wat je doet. Afspraak is afspraak, de dagprogrammas zijn leidend. Je bent je bewust van mogelijkheden van cliënten en beseft dat jij de stabiele factor bent. Binnen het team stel je je open op, heb je oog voor je collegas en ga je met elkaar op zoek. In lastige situaties ben je er voor elkaar en vang je elkaar op wanneer dat nodig is.

De cliënten hebben een permanent lijntje met de begeleider nodig om basisveiligheid te ervaren (nabijheid) en vragen dat je sensitief bent in het opvangen van verbale en non-verbale signalen. Vanwege de grote diversiteit op de groepen is het belangrijk dat je je communicatie kunt aanpassen aan de cliënt en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Er wordt individuele inzet gevraagd om je echt te verdiepen in de vraagstelling van het kind/jongere. We verwachten van medewerkers dat ze doorzetten, ook op momenten dat het even moeilijk gaat. De cliënten hebben veiligheid nodig om zich prettig te voelen en het beste van zichzelf te kunnen laten zien.

Over jou

Uiteraard heb jij een grote affiniteit met deze doelgroep, zorgen voor een ander is jou op het lijf geschreven. Jij als begeleider hebt oog voor detail en je wilt deze bewoners echt leren kennen. Want wanneer jij ieders gedragingen en gewoontes kent, kan jij tijdig inspelen op veranderingen in houding en gedrag en gezondheid. Als begeleider op deze locatie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding aan individuele cliënten en de bijkomende organisatorische taken

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding in de zorg of welzijn. Kennis van psychopathologie is een pré;
 • Motivatie en energie om je volop in te zetten voor cliënten met (zeer) complexe zorgvragen;
 • Aantoonbare werk ervaring met deze doelgroep;
 • Een zelfstandige werkhouding en een stevige, evenwichtige persoonlijkheid;
 • Je kunt methodisch werken, je bent flexibel en je neemt initiatieven;
 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Je bent zorgzaam, positief en een doorzetter.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 40 )
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollictatieprocedure

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


Solliciteer