Begeleider - Teamleider VIA Assen

Referentienummer
1803.25308
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
36 uur
Startdatum functie
zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
26-03-2018
Salaris
FWG 30

Functiebeschrijving

VIA ASSEN staat voor Verbinding in Arbeid en is te kenmerken als een social enterprise, er werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in een bijzondere samenstelling. Cliënten vanuit Vanboeijen en medewerkers vanuit Alescon. VIA ASSEN BV is ontstaan uit een succesvolle opdracht van Multa bedrijven in Assen dat een lichtgewicht fietsendrager produceerde met daarin verwerkt een uniek gepatenteerd, gebruiksvriendelijk klemsysteem. Na zo’n dertien jaar is assemblage- en montagebedrijf VIA ASSEN BV in 2013 gestart als joint venture met als aandeelhouders Indes Holding BV en de stichting Vanboeijen.

Inmiddels assembleren we ook andere producten en zorgen we voor inpak-, recycling- en ander seriematig productiewerk voor diverse opdrachtgevers.


Voor VIA Assen zijn wij per direct op zoek naar een:

teamleider/begeleider

(36 uur in de week)
 

Doel en taakstelling van de functie:
De teamleider/begeleider productie ressorteert hiërarchisch onder de zorgmanager Vanboeijen, maar functioneel onder de directeur van VIA, verricht activiteiten die gericht op het geven van leiding aan cliënten van Vanboeijen en medewerkers van Alescon. Ook het invullen van de productiedocumentatie en het werken aan de kwaliteitsdoelstellingen van het bedrijf behoren bij deze functie. Deze taken worden zelfstandig uitgevoerd.

Functie-eisen

36 uur

Competenties:

Resultaatgericht, plannen en organiseren, kwaliteitsgericht, leidinggeven, besluitvaardig, flexibel, motiveren.
 

Kennis en ervaring:

MBO werk en denk niveau 4 (zorg gerelateerd), ervaring met leidinggeven en begeleiden aan mensen met een beperking en ervaring met ERP pakketten. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden van Nederlands. In bezit van een heftruckcertificaat.

Nadere informatie

Werkzaamheden:
 

Het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de productie:

- Klantcontacten hebben over de voortgang van productie, afstemmen van leveringen.

- Invullen van formulieren tbv productie en facturering

- Bewaken van de productievoortgang.

- Organiseren van logistieke stromen.

Verantwoordelijk voor het aansturen van een team:

- Het begeleiden van cliënten van Vanboeijen

- Het leidinggeven aan mensen medewerkers met een SW indicatie

- Het leidinggeven aan mensen vanuit een participatiebaan
 

Arbeidsomstandigheden:
De werkzaamheden worden verricht in een productiehal en een magazijn. In het magazijn is minimaal natuurlijk licht aanwezig. Gedurende een gedeelte van de werktijd is bureauwerk vereist en vindt er beeldschermwerk plaats.
 

Wat biedt VIA jou?

- Een uitdagende werkplek

- Een combinatie van begeleiding en bedrijfsvoering

- Afwisselende werkzaamheden

Sollicitatie richten aan

Contact:
De functie vereist een regelmatig contact met anderen, waaronder met medewerkers op alle niveaus binnen het bedrijf en daarnaast met externe instanties/ personen, zoals: klanten en leveranciers.

Overige informatie

Gunstige arbeidsvoorwaarden
De functie van begeleider is ingedeeld in functieschaal 30 (opleiding eisen o.a. SPW ). Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2481,- bij een fulltime dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-gehandicaptenzorg. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring omtrent Gedrag verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze functie bij Vanboeijen?

solliciteer direct