Begeleider - Reesthoeve

Referentienummer
1905.36658
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 24 en maximaal 32 uren per week
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
10-07-2019
Salaris
FWG35

Functiebeschrijving

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.”

Over de locatie
De Reesthoeve is een woon- en dagbestedingslocatie. De bewoners van de Reesthoeve zijn op een leeftijd waarop zij meer zorg behoeven. Het gebouw is verdeeld in twee woonlagen van elk twaalf appartementen. Elke woonlaag heeft een dubbele gezamenlijke huiskamer en de appartementen bestaan uit een zit/slaapkamer en eigen toilet/badkamer.
Op de Reesthoeve wonen 24 ouder wordende bewoners met verschillende (soms zeer complexe) zorgvragen. De zorgvragen kenmerken zich van intensieve begeleiding en intensieve verzorging tot volledige verzorging met verpleging. Naast de verstandelijke beperking is er ook sprake van autisme, epilepsie, visus beperking en lichamelijke beperkingen. Deze bewoners ontvangen intensieve zorg en dagbesteding van hun begeleiders en daar horen, naast de ADL, ook verschillende verpleegtechnische handelingen bij.

Functie-eisen

Minimaal 24 en maximaal 32 uren per week

Over jou
Uiteraard heb jij een grote affiniteit met deze doelgroep, zorgen voor een ander is jou op het lijf geschreven. Jij als begeleider hebt oog voor detail en je wilt deze bewoners echt leren kennen. Want wanneer jij ieders gedragingen en gewoontes kent, kan jij tijdig inspelen op veranderingen in houding en gedrag en gezondheid.
Als begeleider op deze locatie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding aan individuele cliënten en de bijkomende organisatorische taken.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond, bijvoorbeeld SAW, MMZ, VIG of verpleegkunde;
 • Je bent in staat actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen op de woning;
 • Met jouw positieve blik krijg je mensen mee in veranderingen;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt onderscheid maken tussen hoofd en bij zaken;
 • Je kunt methodisch werken, je bent flexibel en je neemt initiatieven;
 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Je bent zorgzaam, positief en een doorzetter.

Nadere informatie

Dit bieden wij

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatie richten aan

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link https://www.werkenbijvanboeijen.nl/vacaturebeschrijving/80

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.