Begeleider - Middenweg 22 j_u

Referentienummer
1905.36166
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 20 en maximaal 32 uren per week
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
20-06-2019
Salaris
FWG35

Functiebeschrijving

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.”

Over de locatie

De BLK Middenweg 22 is een locatie waar 13 cliënten met een ZZP 7 indicatie wonen. Er is sprake van meervoudige zorgvragen op het gebied van (zeer) ernstige verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische stoornissen (autistische spectrum-, angst- en bipolaire stoornis) met daarnaast soms een zintuiglijke beperking en/of lichamelijke aandoening ( een aantal bewoners hebben een visuele beperking, epilepsie, lichamelijke beperkingen of bijkomende beperkingen vanuit een syndroom). Daarnaast is er sprake van ouder wordende bewoners waardoor fysieke vaardigheden afnemen. Bij sommigen is de behoefte aan permanente begeleiding en/of toezicht noodzakelijk.
Vanuit de basis hebben alle cliënten behoefte aan een individuele intensieve begeleiding. Er is geleerd een aantal momenten gezamenlijk in een ruimte door te brengen maar dit levert vaak veel prikkels en frustratie op. De cliënten hebben allen een permanent “lijntje” met de begeleider nodig om basisveiligheid te ervaren (nabijheid).
Er wordt gewerkt met een gestructureerd individueel dagprogramma gebaseerd op de 5 W’s, waarin veel herhalende activiteiten plaats vinden; ook de vrije tijd is hierin meegenomen.
Er wordt gewerkt met ondersteunende communicatie in de vorm die op de individuele cliënt toegespitst is op basis van niveaubepaling (ComVoor, CPZ).

De begeleider speelt een belangrijke rol in het vervullen van het perspectief van de cliënten. Daarom is het belangrijk dat de begeleider voldoende is toegerust met kennis en vaardigheden om zijn werk goed te kunnen doen en plezier te beleven aan zijn werk.

Functie-eisen

Minimaal 20 en maximaal 32 uren per week

Over jou

  • Je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op minimaal niveau 4 en je hebt enige jaren ervaring;
  • Je hebt enige ervaring in deze doelgroep;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en staat stevig in je schoenen;
  • Je kunt methodisch werken;
  • Je hebt het vermogen om te reflecteren op je eigen handelen;

Nadere informatie

Dit bieden wij

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatie richten aan

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link https://www.werkenbijvanboeijen.nl/vacaturebeschrijving/87

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.