Begeleider - Locatie Nijend 18 (Anderen)

Referentienummer
1907.37477
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
24 uur
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
02-08-2019
Salaris
FWG35

Functiebeschrijving

Begeleider | 24 uur
Voor locatie Nijend 18, Anderen

“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.”

Over de locatie Nijend 18
Nijend 18 in Anderen is een locatie nabij de dorpskern waar 11 cliënten met een verstandelijke beperking met een jong ontwikkelingsniveau wonen (Zzp’en  4, 6 en 7 en 1 cliënt heeft meerzorg) in een woonboerderij. Achter de woonboerderij is een breed scala aan dagbesteding gehuisvest Nijend 18A: de Natuurwerkplaats en Het Palet. Binnen de gehele dagbesteding werken 35 cliënten. De Natuurwerkplaats onderhoudt het erf, de tuin en de moestuin, kloven en verkopen hout en verrichten werkzaamheden in het veld zoals bomen kappen en snoeiwerkzaamheden in opdracht van Staatsbosbeheer en Landschapsbeheer Drenthe. Het Palet verricht licht montage/ sorteer werk aangevuld met creatieve en belevingsgerichte activiteiten (wandelen, fietsen, werken met de seizoenen) en kantine werkzaamheden. Het erf rondom de Woonboerderij en de dagbesteding biedt veel ruimte om te genieten van het buiten leven. De meeste cliënten die wonen in de woonboerderij gaan hier naar dagbesteding. Specifiek voor de woonboerderij zijn wij op zoek naar een begeleider.

Functie-eisen

24 uur
Over jou
 • Je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op minimaal niveau 3 en je hebt enige jaren ervaring;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding en staat stevig in je schoenen;
 • Je kunt methodisch werken;
 • Je hebt het vermogen om te reflecteren op je eigen handelen;
 • Je hebt geen bezwaar tegen slaapdiensten;
 • Het is belangrijk dat je kennis hebt van autisme, hechtingsproblematiek en goed weet om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Nadere informatie

Dit bieden wij:
 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen. 

Sollicitatie richten aan

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link https://www.werkenbijvanboeijen.nl/vacaturebeschrijving/105
 

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.