Begeleider - Argusvlinder 4

Referentienummer
1905.36053
Branche
Gehandicaptenzorg
Uren
Minimaal 20 en maximaal 28 uren per week
Startdatum functie
Zo spoedig mogelijk
Einddatum sollicitatie
20-06-2019
Salaris
FWG35

Functiebeschrijving

Begeleider | 20 - 28 uur

Voor de locatie Argusvlinder 4, Meppel


“Jij bent degene die de bewoner zijn dag maakt. Op goede en slechte dagen. Jij bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er pittig aan toe gaat. Verbaal en fysiek. Jij staat daarom stevig in je schoenen. En schrikt daar niet van terug. Jij blijft altijd naar mogelijkheden van de bewoner kijken. Je weet wat je wilt en straalt dat ook uit. En jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega’s werken samen. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.” 

Over de locatie

Argusvlinder 4 is een belevingsgerichte woning met intensieve en specifieke zorgvragen. Cliënten zijn bekend met o.a. autisme, epilepsie, pica gedrag, Angelmann syndroom, syndroom van Down en ernstige meervoudige beperkingen. Voor een aantal cliënten is hun epilepsiebeeld bepalend voor hun algehele gemoedstoestand. Twee cliënten worden ondersteund door een intensief Meerzorg traject en hebben (deels) 1 op 1 begeleiding. De bewoners van Argusvlinder 4 worden begeleid vanuit hun individuele zorg- en begeleidingsvraag, gericht op het welzijn van de cliënt en het in stand houden van vaardigheden. 
Kenmerkend voor Argusvlinder 4 is de veilige, comfortabele, rustgevende en belevingsgerichte woning. Het betreft een gelijkvloerse woning. De woning beschikt over zes appartementen. De inrichting van de woning is volledig afgestemd op de ondersteuningsvragen van de bewoners, bijvoorbeeld door aangepast meubilair (boxen, waterbedden), zachte aankleding van ruimtes, vloerverwarming en zintuigprikkelende materialen.
 

Functie-eisen

Minimaal 20 en maximaal 28 uren per week

Over jou

 • Je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op minimaal niveau 4 en je hebt enige jaren ervaring;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Je hebt het vermogen om te zorgen voor sfeer en structuur;
 • Je hebt een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke beperking;
 • Je hebt een heldere en duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (cliënten, collega’s, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen);
 • Je hebt het vermogen om te reflecteren op je eigen handelen;

Nadere informatie

Dit bieden wij

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring. (FWG 35)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Opleidingsmogelijkheden, relevante trainingen en persoonlijke groei;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatie richten aan

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via https://www.werkenbijvanboeijen.nl/vacaturebeschrijving/82
 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Birgit Veld door te bellen of WhatsAppen naar 06-11283079.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Overige informatie

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.