03 april 2018

Sjalensjeik Yannick blij verrast

We hebben een heuse sjalensjeik in Drenthe. Yannick Stevens, cliënt-medewerker bij Vanboeijen werd door de Vrienden van Vanboeijen verrast na de wedstrijd van ACV Assen zaterdagmiddag 31 maart. Hij kreeg maar liefst 175 voetbalsjaals om aan zijn verzameling toe te voegen.

Verrassing

Yannick werkt binnen Vanboeijen bij Zap!media Assen en zag afgelopen weekend zijn droom uitkomen. Het was een grote verrassing dat hij zo'n 175 voetbalsjaals kreeg uitgereikt. Yannick werd verrast na de wedstrijd van zijn clubje ACV Assen. “Ik werd ineens naar voren gehaald door de voorzitter. En toen stonden die jongens om me heen met al die sjaals. Dat was een hele bijzondere actie vond ik“, zegt Yannick Stevens enthousiast. 

Eerder deze maand werd Yannick al verrast met kaartjes voor de interland Nederland - Engeland, waar Yannick zijn 360e sjaal kocht. Samen met de sjaals die hij vandaag ontving is de kans groot dat hij meer dan 500 unieke sjaals heeft en dat was de grote wens van deze verzamelaar. 

Vrienden van Vanboeijen

De actie is op touw gezet door Christine Prins van de Vrienden van Vanboeijen. Ze wilde Yannick verrassen omdat hij altijd de tablets in orde maakt die door De Vrienden worden geschonken aan de mensen die wonen en werken binnen Vanboeijen. "Ik deed een oproep en die werd door de KNVB met dertigduizend volgers gedeeld en toen kwamen ineens van alle kanten, Nederland, Duitsland, Ierland, Brazilië, sjaals onze kant op“, aldus Christine Prins. 

Yannick werd bedolven onder honderden voetbalsjaals. Dankzij vrijgevige voetbalclubs en supporters en de Facebookpagina van de KNVB (voetbal.nl) kon Stichting Vrienden van Vanboeijen Yannick verrassen met zakken vol voetbalsjaals van amateur- en topclubs uit binnen- en buitenland. 

In het nieuws

RTV Drenthe maakte een filmverslag van de verrassing en het AD nam de berichtgeving over.

Over de auteur

Aimée van der Merk, Manager marketing en communicatie