21 maart 2018

Vanboeijen neemt deel aan VG-hackathon

De zorg is in beweging, er dreigt een flink personeelstekort en de technologie haalt de samenleving in. Dat vraagt om actie. Daarom organiseren innovators vanuit het netwerk VG-innovators de eerste landelijke hackathon in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Dit vindt plaats in de week van maandag 9 t/m vrijdag 13 april. Tijdens dit evenement wordt 4 dagen lang in teamverband gezocht naar een antwoord op de vraag: Hoe kunnen we mensen met een verstandelijke beperking ook in de toekomst nog beter ondersteunen met behulp van technologie?

Tijdens de eerste landelijke VG hackathon gaan 34 organisaties in de verstandelijke gehandicaptenzorg, waaronder Vanboeijen, een oplossing bedenken voor problemen waar nog geen oplossing voor bestaan. Ter afsluiting presenteren alle organisaties hun uitkomsten tijdens de afsluitende demoday. Hierbij kiest de jury een winnaar.

Vanboeijen doet mee omdat wij het belangrijk vinden om de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Vanboeijen wil een bijdrage leveren aan nieuwe ideeën en we laten ons graag inspireren door (landelijke) ontwikkelingen.

Kun jij ons helpen?

Het probleem waar we een oplossing voor gaan bedenken komt uit onze eigen organisatie en de oplossing moet toegevoegde waarde opleveren voor onze bewoners en cliënten.

Wil jij met ons meedenken en kun je ons helpen ons zorgnetwerk te verstevigen? Heb jij vernieuwende ideeën en kun je out of the box denken in kansen en mogelijkheden? We zijn op zoek naar bedrijven, ondernemers, partijen, personen, studenten die ons willen helpen, voor advies beschikbaar zijn of op een andere manier iets voor ons kunnen betekenen om zorginnovatie ten goede te laten komen aan mensen met een verstandelijke beperking.  

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen? Neem dan contact op via: vanboeijenhackathon@vanboeijen.nl.

Wil je meer informatie over de hackaton door Vanboeijen, neem dan een kijkje op https://vanboeijenhackaton2018.wordpress.com. Meer informatie over de landelijke hackathon vind je op: http://2018.vghackathon.nl 

Of volg ons via onderstaande buttons.

Over de auteur

Aimée van der Merk, Manager marketing en communicatie