Assen | 31 juli 2018

Arbeidsmarkt-campagne #ikbenvanboeijen

Vanboeijen is gestart met een arbeidsmarktcampagne op de sociale media kanalen. De zomer is een moment waarin carrièrewensen en -mogelijkheden de gedachten passeren en daarom wil Vanboeijen zichtbaar zijn als werkgever en mogelijkheden bieden voor mensen die overwegen te komen werken bij Vanboeijen. 

Met animatiefilmpjes maken we duidelijk wat voor type collega's we zoeken voor de ondersteuning en begeleiding van onze bewoners en cliënten. Om het goede leven en mooie werk waar Vanboeijen voor staat te blijven realiseren. Met elkaar. 

Met de campagne #ikbenvanboeijen wil Vanboeijen iedereen aanspreken die zich herkent in de volgende uitspraken: ik ben van 'daar waar nodig', ik ben van 'het verschil maken' en ik ben van 'hòe we kunnen helpen'.

Vanuit de campagne worden via de speciale webpagina Ik ben Vanboeijen meerdere mogelijkheden geboden voor een kennismaking met de organisatie of het direct reageren op een vacature. Voor een impressie van de animatiefilmpjes in deze campagne kun je een kijkje nemen op deze pagina. Wanneer je ons volgt op Facebook, Twitter of LinkedIn zie je de komende weken ook de nieuwe publicaties van de animatiefilmpjes voorbijkomen op jouw tijdlijn. 

Over de auteur

Aimée van der Merk, Manager marketing en communicatie