Logo Vanboeijen
Foto bij pagina

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina

over deze site

Het materiaal op deze site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, films, downloadable bestanden, etc.) is eigendom van Vanboeijen, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Het is niet toegestaan het materiaal op deze site over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vanboeijen. U kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling Communicatie van Vanboeijen via het contactformulier.

Privacy-verklaring
Vanboeijen gebruikt de door u doorgegeven persoonlijke gegevens alleen waarvoor u ze hebt verstrekt. In geen geval zullen deze gegevens zonder uw toestemming aan derden verstrekt worden, tenzij u daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Proclaimer
Vanboeijen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat onjuist of onvolledig is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Hiervoor kunt u terecht op onze contactpagina. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de informatie op de website. Tevens aanvaardt Vanboeijen geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website of op sites die via links op onze sites kunnen worden bereikt.

Colofon
Grafisch ontwerp: G2K Designers, Groningen
Technische realisatie: Vincis BV, Sneek
Teksten: Webredactie en afdeling Communicatie Vanboeijen
Fotografie: Albert Brunsting Fotografie en Audio-Visuele Producties, Meppel en afdeling Communicatie Vanboeijen

 

 

pagina opties

  • Doorsturen
  • banner
Goed leven, mooi werk!