Logo Vanboeijen
Foto bij pagina

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina

ik zoek zorg of begeleiding

Vanboeijen heeft een breed en compleet aanbod aan zorg en ondersteuning, passend bij iedere levensfase. Het is mogelijk om een totaalpakket af te nemen, maar ook één dienst of enkele diensten. Ook is wonen en werken onder één dak mogelijk. Wij gaan uit van wat mensen wél kunnen. We kijken met een brede blik, verleggen grenzen en dagen uit. Wij bieden, binnen de mogelijkheden, de zorg die daarop aansluit om zo voor iedereen een goed leven mogelijk te maken. Daarbij staat kleinschaligheid voorop. Want wij kiezen voor een individuele aanpak, binnen een grote organisatie. Dat betekent ook dat de cliënt gebruik kan maken van al onze verschillende specialisten.

Altijd dichtbij
Op diverse plaatsen in Drenthe én daarbuiten komt u ons tegen: in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk, maar ook in dorpen zoals Anderen, Grolloo, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Als u ondersteuning thuis wilt, dan maakt het niet uit waar u woont. We komen dan gewoon naar u toe.

Met onze locatiewijzer kunt u zoeken naar de verschillende locaties van Vanboeijen voor wonen, dagactiviteiten en kortdurende opvang.

pagina opties

  • Doorsturen
  • banner
Goed leven, mooi werk!