Logo Vanboeijen
Foto bij pagina

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina

werken bij vanboeijen

Mooi werk hebben en mooi werk doen is voor iedereen belangrijk. Bij Vanboeijen kun je aan de slag in diverse functies. We kunnen regelmatig nieuwe collega’s gebruiken.

Zorg en begeleiding
Het draait bij Vanboeijen om de dagelijkse zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke handicap. Vele mensen zorgen zo voor een goed leven van de cliënten, bijvoorbeeld gastvrouwen, (assistent)-begeleiders en teamleiders.

Specialisten
Bij Vanboeijen werken medici en paramedici die zijn gespecialiseerd in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld artsen, orthopedagogen, fysiotherapeuten, bewegings- en ergotherapeuten, muziekagogen, logopedisten en diëtisten. Ook hebben we geestelijk verzorgers in dienst.

Ondersteunende functies
De organisatie ondersteunt alle locaties bij wettelijke en administratieve zaken. Daarnaast zijn er ondersteunende diensten die voor de efficiëntie centraal georganiseerd zijn. Voorbeelden zijn ICT, Personeelszaken, Opleiden en Ontwikkelen, Salarisadministratie, Communicatie, Vastgoed en diverse secretariële functies.

Voor meer informatie over werken bij Vanboeijen kun je bellen of mailen met Werving & Selectie:
t (0592) 30 55 12
werving.selectie@vanboeijen.nl

 

Download hier onze brochure 'Werken bij Vanboeijen'.

pagina opties

  • Doorsturen
  • banner
Goed leven, mooi werk!