Logo Vanboeijen
Foto bij pagina

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina

Kom speeddaten bij Vanboeijen op dinsdag 14 maart 2017

 

Wij geloven er in dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en begeleiden. Met onze overtuiging:

 

                       Goed leven - Mooi werk - Met elkaar

 

Zoek je een leuke baan in de zorg en wil jij graag een bijdrage leveren aan een goed leven van onze bewoners? Meld je dan aan voor een speeddate!

Een speeddate is een leuke en ontspannen manier voor een korte, eerste kennismaking tussen medewerker en organisatie. Je hebt in een korte tijd drie verschillende gesprekken met verschillende medewerkers van Vanboeijen. Ontstaat er een 'klik' tijdens het gesprek? Dan nodigen we je na de speeddate uit om verder te komen praten over jouw mogelijkheden binnen Vanboeijen.

Vacatures:

Wij hebben vacatures voor:

- begeleiders 
- vakantiekrachten
- flexmedewerkers

De vacatures kun je ook terugvinden op website van Zorgplein Noord.

Wanneer en waar?

De speeddate-dag wordt gehouden op dinsdag 14 maart 2017 op locatie Park Diepstroeten in Assen, tussen 10:00 en 15:00 uur. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de locatie en het tijdstip.

Aanmelding:

Wil je graag komen speeddaten bij ons? Meld je dan aan door je CV te mailen naar werving.selectie@vanboeijen.nl en vermeld daarbij het onderwerp 'speeddate'.

 

 

 


pagina opties

  • Doorsturen
  • banner
Goed leven, mooi werk!